Festiwal Pstrąga 17-23 czerwiec.
W Restauracji Regionalnej przez lata gromadziliśmy wiedzę na temat obróbki tych wspaniałych ryb, kojarzących się z regionem Podhala. Tworząc nowe receptury i udoskonalając już znane, stworzyliśmy całą gamę niebanalnych smaków.
Aromatyczna zupa, delikatny filet, pstrąg pieczony z ziołami, przygotowany metodą sous vide, czy flambirowany w brandy… te oraz inne propozycje znaleźć można w Restauracji Regionalnej podczas Festiwalu Pstrąga.
Zasmakuj w pstrągu!
Zarezerwuj stolik: +48 18 20 22 335
Miejsce: Oswalda Balzera 21d, Zakopane, Polska
Godzina rozpoczęcia: 12:00
Godzina zakończenia: 22:00
Dla dzieci: Tak
Wydarzenie biletowane: Nie
Organizator: Restauracja Regionalna
Telefon: 18 20 22 335